At lære noget om kunst

Min undersøgelse handler om hvad der gør, at man lærer noget om kunst. Nogle mener, at man skal kende til malernes historie, de teknikker de malede med, og andre mener kunst kan få os til at se anderledes på problemer og muligheder i samfundet. Nogle mener også, at kunst kan få os til at tænke over os selv og hvordan betydningen af symboler i billeder skabes og ændres ved at vi taler om kunstværkerne. Kunst kan mange ting, og det er helt sikkert utroligt spændende at arbejde med.

Men hvad mener du om kunst og undervisningen på museer?

Jeg vil gerne vide noget om, hvad du mener om kunst. Derfor har jeg samlet nogle synspunkter og vil gerne invitere dig til et online interview. Man kan sige, det er en form for spørgeskema, men det adskiller sig fra de typiske skemaer, ved at du skal lægge nogle brikker efter det, du mener. Man kan sige det minder om at lægge puslespil.
Resultaterne vil blive vist på hjemmesiden efter sommerferien. Svarene er anonyme og der er ingen registrering af dine klik på hjemmesiden eller din IPadresse. Det tager omkring 10 minutter i det hele.
Klik på linket herunder
     Start legen med puslespil
Mange tak for din hjælp!